Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Attrahera de bästa kandidaterna på Careereye.se – Blogg Careereye

Det finns en uppsjö av nätverk och rekryteringssajter att välja mellan på marknaden – och allt fler arbetsgivare lägger mer resurser på att bli en attraktivare arbetsgivare i hopp om att finna de bästa talangerna. Careereye.se har gjort det enklare för dig som arbetsgivare att lyfta fram dina fördelar.

Skapa värde för jobbsökande
För att den som söker jobb ska känna att just ditt företag är bättre än andra inom samma bransch gäller det att skapa ett värde för dina kandidater. Som arbetsgivare på Careereye.se kan du fokusera på att lyfta fram mjukare värden, som visar hur det kan vara att arbeta hos er. Det kan vara små saker som avgör, som värderingar, förmåner eller stämningen på arbetsplatsen. Fokusera därför på att skapa en större trovärdighet kring ert varumärke – och använd gärna era medarbetare för att berätta den verkligheten. Vet ni vilka ni är och vad ni tror på som företag, blir det även enklare att attrahera rätt människor till er värld.

HR + kommunikation
När ni har koll på vilka ni är, gäller det att kommunicera det för att nå rätt målgrupp. På Careereye.se är transparensen stor. Det är inte längre bara arbetsgivarna som talar för sitt varumärke, utan nu kan anställda och tidigare anställda även göra sin åsikt synlig för andra. Där blir det viktigt hur du som arbetsgivare väljer att kommunicera ert arbetsgivarvarumärke, för det kan bli avgörande om en jobbsökande väljer dig eller er konkurrent.

Kom i gång med er företagsprofil redan idag!

Skribent

Careereye Team är blandade bidrag från flera av oss som jobbar på Careereye.

Kommentarer avstängda.