Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Careereye på Nordic Recruitment Day 2017 – Blogg Careereye

Den 14 september är det dags för Skandinaviens största rekryteringskonferens Nordic Recruitment Day 2017. För femte året i rad är Sylvester & Co värd och konferensen hålls i Köpenhamn på Den Sorte Diamant.

Careereye är partner till konferensen och vi kommer finnas på plats för att suga i oss så mycket ny kunskap som möjligt, nätverka med branschkollegor och utbyta kunskap med rekryteringsexperter.

Temat för Nordic Recruitment Day 2017 är något så aktuellt som rekrytering och tech.

Intressanta ämnen vi kommer lyssna till

  • Smart Technology & Data solutions in Recruitment Strategy
  • Applying Principles of Scale to the Hiring Funnel
  • Musings of Man and Machine
  • Recruitment faces new legal challenges

Efter konferensen kommer ni kunna läsa om våra tankar och insikter från dagen.

Konferensen har idag ca 230 anmälningar och maxantalet är 300 deltagare. Som partner till konferensen kan vi erbjuda 10% rabatt på er anmälan, använd koden #SE-NRD-2017. Anmäl er redan idag.

Hör gärna av er om ni kommer vara på plats så kan vi mötas upp på en kaffe.

Skribent

Lina är nyast i marknadsteamet och arbetar som Social Media & Content Manager. Hennes roll innebär att hon ansvarar för innehållet i våra sociala kanalerna så som blogg, Facebook, Twitter och Linkedin. Lina har lång erfarenhet av att arbeta med sociala medier som ett employer branding-verktyg.

Skriv en kommentar