Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Kandidatupplevelser påverkar ditt employer brand – Blogg Careereye

Vi pratar ofta om att medarbetarupplevelser är ett viktigt verktyg i ditt employer branding-arbete. Medarbetare delar med sig av hur du är som arbetsgivare, vare sig du vill det eller inte.

I augusti och september ökar generellt antalet rekryteringar och HR-avdelningar kommer lägga många timmar på rekryteringsprocesser. Det är viktigt att komma ihåg att alla som kommer i kontakt med ditt företag får en bild av er som arbetsgivare och kommer, med största sannolikhet, dela med sig av sina intryck och upplevelser.

Positiva kandidatupplevelser viktiga för framtiden

Det är viktigt att skapa positiva upplevelser för kandidater som kommer i kontakt med er, annars kan ni gå miste om att attrahera framtida kandidater. Med det sagt vill vi tipsa om Bravuras artikel om hur viktig rekryteringsprocessen är för kandidatupplevelsen.

Hämta guiden: medarupplevelse som employer branding-verktyg

 

Skribent

Lina är nyast i marknadsteamet och arbetar som Social Media & Content Manager. Hennes roll innebär att hon ansvarar för innehållet i våra sociala kanalerna så som blogg, Facebook, Twitter och Linkedin. Lina har lång erfarenhet av att arbeta med sociala medier som ett employer branding-verktyg.

Skriv en kommentar