Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Träffa oss på fackmässan Personal & Chef – Blogg Careereye

Visst ska du på branschmässan Personal & Chef i Kista den 22-23 februari? Vi på Careereye kommer att vara på plats i monter H:11A och vi vill gärna träffa just dig där. Läs mer för kostnadsfri entrébiljett och inbjudan till branschminglet, den 22:a februari, som vi är med och arrangerar.

Personal & Chef är en mötesplats för alla chefer och ledare som har ont om tid men vill stärka sitt ledarskap och är intresserade av vår digitala framtid. På mässan erbjuds bland annat 90 kostnadsfria seminarier och workshops som ger både kompentensutveckling och inspiration. Dessutom har du möjlighet att träffa cirka 250 leverantörer av relevanta varor och tjänster som kan hjälpa dig i ditt arbete. Kom och utveckla din kompetens, nätverka och låt dig inspireras!

Du hittar oss i monter H:11A, precis vid den stora Ledarskaps-scenen. Kom gärna förbi och träffa oss! Här får du en kostnadsfri entrébiljett till mässan.

Anmäl dig till branschminglet den 22:a februari

Som avslutning på mässan första dag körs ett härligt branschmingel. Vi på Careereye är medarrangörer till minglet och vi ser fram emot att just du kommer och dricker bubbel, äter mingelmat, nätverkar och låter dig underhållas av duktiga artister. Minglet hålls vid mässans entréplan kl. 16.30-19. Eventet är kostnadsfritt men antalet platser är begränsat så anmäl dig snart som möjligt här.

Varmt välkommen till både mässa och mingel!

Skribent

Careereye Team är blandade bidrag från flera av oss som jobbar på Careereye.

Skriv en kommentar