Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Våra 6 mest populära inlägg 2016 – Blogg Careereye

Det har har varit ett intensivt år, inte minst denna höst, då vi bland annat lanserade bloggen på nytt. Sedan dess har vi producerat ett gäng uppskattade inlägg. För dig som är sugen på lite läsning under nyårshelgen (eller som kickstart på 2017), här är våra 6 mest lästa inlägg från året!

Leadership Lounge Podcast i 10 avsnitt

Under Sime-konferensen i november träffade vår vice vd Tommie intressanta personer inom HR och ledarskap, för att diskutera hur digitaliseringen påverkar våra organisationer, yrkesroller och arbetslivet i praktiken. I det här inlägget finns alla dessa samlade som podcast-avsnitt, perfekta att lyssna på till eller från jobbet!

5 Employer Branding-spaningar inför 2017

I början av december samlade vi på Careereye handplockade talare och 100 gäster i Stockholm till en frukost och utblick inför 2017. Vi ställde oss frågan vad som kommer att krävas i talangjakten och hur företag kan lyckas i sitt employer branding-arbete under 2017. Här sammanfattar vi fem spaningar som du behöver ha koll på när du planerar det nya året.

Rapport från HR Tech World Congress 2016

I höstas genomfördes HR Tech World Congress – världens största konferens om teknikutvecklingen inom HR. 4000 deltagare, 18 parallella spår och en mängd intressanta talare möttes i Paris under två intensiva dagar. Här är våra övergripande highlights från konferensen.

iStone testar Careereyes nya widget

Vi har även hunnit med att lansera en omdömes-widget, något som alla våra kundföretag kan använda för att visa vad de har för betyg som arbetsgivare. Vi har här pratat med Alexander Tonelli på iStone för att höra vad de tycker, efter att ha varit en av de första med att testa widgeten.

Hej Ola Ahlvarsson – vad händer på Sime HR Leadership Mingle?

En vecka före internetkonferensen Sime, där vi var med och arrangerade ett mingel för HR-chefer, haffade vi en av talarna, Ola Ahlvarsson (digital serieentreprenör och ordförande på Sime och Result), för ett par frågor om vad vi kan förvänta oss på scenen och minglet. Vi kan i efterhand konstatera att förväntningarna infriades!

Lottie Knutson: ”Våga rekrytera vildhjärnor”

Kommunikations- och styrelseproffset Lottie Knutson har massor av kunskap och erfarenhet om hur du som arbetsgivare kan tänka och agera för att skapa ett starkt varumärke. Här berättar Lottie om hur hon ser på employer branding, att företag måste se kopplingen till de tuffare hållbarhetskraven och att våga rekrytera udda fåglar.


Vill du vara säker på att inte missa något, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Skribent

Careereye Team är blandade bidrag från flera av oss som jobbar på Careereye.

Skriv en kommentar