Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
Vi summerar första halvan av året – Blogg Careereye
Nu när första halvan av året har gått och de flesta förhoppningsvis snart går på semester vill vi passa på att ge en återblick över de senaste månaderna.

Nya kollegor

Först och främst har vi stärkt vårt team med många kompetenta och härligt kollegor, något vi är mycket glada för. Utan våra fantastiska medarbetare är vi inget!

Ytterligare investering

I mars investerade Investment AB Spiltan och Dalex ytterligare 10 MSEK i Careereye Online Group. Spiltan och Dalex har under 2016 och 2017 totalt investerat 15 MSEK. Vi tackar för förtroendet ni ger oss!

Kunskapsspridning

Vi älskar att träffa branschkollegor för att ta lärdom av andra kunniga på området och dela med oss av vår filosofi. Som en del i detta har vi investerat i events och kunskapsspridning under årets första halvår.
  • Den 22-23 februari var vi på branschmässan Personal & Chef i Kista. Vi hade många intressanta möten under det branschmingel vi var med och arrangerade. Vi höll även en föreläsning om hur du skapar ett starkt arbetsgivarvarumärke i en transparent värld.
  • Den 30 mars höll vi ett frukostseminarier ihop med våra vänner Comprend och Smarp på temat “Maxa förtroendet – gör medarbetarna till era bästa influencers”. Vi pratade om att lyckas internt, att få medarbetare att dela och fick höra case från Skanska. Ta gärna del av sammanfattningen av seminariet.
  • Den 5 april var det dags för ytterligare ett seminarium med utgångspunkt i hur man mäter och följer upp sitt employer branding-arbete. På plats hade vi bland annat Martin Kammenhed, Sverigechef på analysföretaget Ontame, Googles rekryteringschef Martin Eriksson och HR-ledaren Anna Hamilton. Morgongen bjöd på många bra diskussioner och mycket kunskapsutbyte. Ladda gärna ner vår uppskattad guide med tips på hur ni kan jobba med smarta mål och relevanta mätpunkter för employer branding.

Vi har även varit inbjudan till paneldebatter och andra spännande möten under våren. Tack till alla som kom och bidrog med tankar och erfarenheter under dessa tillfällen.

Vi ser med spänning fram emot hösten, det kommer hända många intressanta saker hos oss och även i branschen. Ha en riktigt härlig sommar!

Skribent

Lina är nyast i marknadsteamet och arbetar som Social Media & Content Manager. Hennes roll innebär att hon ansvarar för innehållet i våra sociala kanalerna så som blogg, Facebook, Twitter och Linkedin. Lina har lång erfarenhet av att arbeta med sociala medier som ett employer branding-verktyg.

Skriv en kommentar