Warning: include_once(/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8

Warning: include_once(): Failed opening '/www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear') in /www/webvol1/gk/8blx9aqxfbnr8i2/blogg.careereye.se/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 8
3 tips för att bemöta omdömen – Blogg Careereye

Careereye.se bygger på att anställda och tidigare anställda anonymt lämnar omdömen och betygsätter arbetsgivare, med syfte att hjälpa människor att ta rätt karriärbeslut. Som arbetsgivare skapas ett dilemma – ska man bemöta omdömen eller inte?

Oavsett om du som arbetsgivare väljer att ta kontroll över din arbetsgivarprofil eller inte är en sak oundviklig, ditt företag kommer att få omdömen från anställda och tidigare anställda. Hur ska man som arbetsgivare bemöta detta?

Gå inte till försvar. När ett negativt omdöme publiceras är det viktigt att bemöta kommentarer sakligt och inte gå in i försvarsställning. Kom ihåg – deras åsikt är en subjektiv återspegling av verkligheten.

Är omdömet aktuellt? Är omdömet lämnat av en tidigare eller nuvarande anställd? Mycket kan förändras på en arbetsplats under en längre tid, och det den personen upplevde då kanske har ändrats. Här är ett ypperligt tillfälle att berätta om era förbättringar.

Se möjligheterna. Genom anonyma omdömen får du som arbetsgivare reda på värdefull information. Utifrån det har ni alla förutsättningar för att jobba på ert arbetsgivarvarumärke för att attrahera rätt talanger i framtiden.

Skribent

Careereye Team är blandade bidrag från flera av oss som jobbar på Careereye.

Kommentarer avstängda.